Pozvánka na konferenci "Jedna měna - mnoho příležitostí: Slovinská zkušenost a výzva pro Českou republiku"

oddělení 1002 - Vládní a parlamentní agenda
oddělení 1002 - Vládní a parlamentní agenda

Vydáno

Zastoupení Evropské komise v České republice a Velvyslanectví Republiky Slovinsko v rámci Předsednictví v Radě EU si Vás dovolují pozvat na konferenci na téma Jedna měna – mnoho příležitostí:  Zkušenosti se zavedením eura na Slovinsku a výzva pro Českou republiku.

  • Jako hlavní řečník vystoupí pan Andrej Bajuk, ministr financí Republiky Slovinsko, Zdeněk Tůma, guvernér České národní banky, Oldřich Dědek, národní koordinátor pro zavedení eura v České republice a Jaroslav Drábek, předseda Mezinárodní obchodní komory v České republice.
  • Jejich vystoupení okomentují členové EuroTeamu: Martin Kupka, hlavní ekonom ČSOB, Petr Zahradník, vedoucí EU Office České Spořitelny, Vladislav Flek, vedoucí Organizačního výboru Národní koordinační skupiny pro zavedení eura, Petr Očko, koordinátor projektů EU, Telefónica O2 Czech Republic a Tomáš Sedláček, hlavní makroekonomický stratég ČSOB.
  • Konference se bude konat dne 6. června od 10:00 v prostorách Evropského domu, Jungmannova 24, Praha 1. Po konferenci bude následovat drobné občerstvení.

Vaši účast prosím potvrďte do pondělí, 2. června na emailovou adresu jaroslava.mildorfova@ec.europa.eu nebo na telefonní číslo 255 708 214.